mandag 31. oktober 2011

Halloween

Vi kan ikke si at vi liker så godt Halloween. Derfor passer det oss utmerket at de fleste barn i Japan ikke kler seg ut i stygge kostymer, har halloweenparty eller går rundt fra dør til dør. Butikknæringen har likevel sett sitt til å tjene en del ekstra penger, og mange steder kan man finne halloweenpynt, kaker og kjeks.


Men da ei venninne sendte melding om at hun hadde laget halloweenkake og lurte på om hun kunne komme på besøk, ble det til at vi måtte feire litt halloween vi også. Kaken var laget i riskokeren - av mangel på stekeovn, og hovedingrediensen var selvsagt gresskar. Toppen var flott pyntet med spøkelsesmarshmallows og hjemmelaget sjokolade.



Venninnen vår likte å komme på søndagsskolen da hun var liten, men hun hadde ikke vært innom på mange år da vi, litt tilfeldig egentlig, ble kjent med henne. Da vi prøvde å starte opp med Soul Children i fjor høst, var hun en av dem som straks ble med som hjelpeledere. Etter at hun giftet seg tidligere i høst, og dermed flyttet et stykke unna, er det ikke så ofte vi kan komme sammen. Men til jul har hun sagt at hun vil komme til kirken - siden hun har så mange gode minner fra julefeiringen her da hun var liten.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar